Cégismertető
 
A TOP-FA Belsőépítészeti És Faipari Kft. 1989 óta foglalkozik egyedi belső terek – irodák, bankok, szállodák, éttermek stb.- tervezésével és kivitelezésével.
Az egyedi belső terekkel harmonizáló korszerű, bútor minőségű beltéri ajtók gyártása is profilunk. Az utólag szerelhető tokszerkezetű belső ajtókat furnéros, festett, dekoros vagy dekorfóliás felülettel kínáljuk.

Építőipari generálkivitelező partnereink alvállalkozójaként részt veszünk nagy beruházások (Nemzeti Színház, INFOPARK, Művészetek Palotája, Duna-Pest Rezidenciák, Korda Filmstúdió, ALDI Áruházak stb.) belsőépítészeti munkáinak kivitelezésében.

Készítünk INDECO vasalatokkal tolóajtós beépített szekrényrendszereket igény szerinti kivitelben.
Egyedi méret és igények alapján gyártunk saját tervezésű konyha-, előszoba-, fürdőszoba és egyéb bútorokat Bútoraink az ergonómiai, funkcionális és minőségi elvárásoknak tökéletesen megfelelnek.
Konyháinkat különböző márkájú háztartási gépekkel együtt is tudjuk szállítani.

A komplett lakossági szolgáltatás érdekében forgalmazunk külső nyílászárókat is.
A teljes körű lakossági szolgáltatás érdekében vállaljuk a belsőépítészeti munkák műszaki előkészítését, a felmérést, a gyártást és a helyszíni beépítést.

2004-től szervezetünk az ISO 9001: 2000 szabvány alapján bevezetett minőségirányítási rendszert alkalmazza.
2009-ben megnyitottuk új bemutatótermünket az Eleven Center 2. emeletén (1118 Budapest, Rétköz u. 7.), ahol termékeinket megtekinthetik és megrendelhetik.

Sasadliget lakópark - konyha bútor, beépített bútor, ajtók